Μια χαλαρή βραδιά ήταν αυτή της Πέμπτης για τον Γρηγόρη Δημητριάδη, παρέα με φίλους, στελέχη της ΔΗΜΤΟ Νέας Σμύρνης και πρωταγωνιστές της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ο κ. Δημητριάδης, ιδιαίτερα αγαπητός στις τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, διατηρεί διαχρονικά στενή επαφή με τα στελέχη του κόμματος. Αυτή η επαφή διατηρήθηκε και κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Μέγαρο Μαξίμου παρά τις υποχρεώσεις και το πιεστικό του πρόγραμμα.
Όπως συνηθίζει, ο κ. Δημητριάδης προχώρησε και σε σχετική ανάρτηση, αναφέροντας: «Στη Νέα Σμύρνη, μαζί με καλούς φίλους από τη ΔΗΜΤΟ Νέας Σμύρνης κι ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Συνεχίζουμε!»
Στη Νέα Σμύρνη, μαζί με καλούς φίλους από τη ΔΗΜΤΟ Νέας Σμύρνης κι ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Συνεχίζουμε! pic.twitter.com/BXKhCS5E1c
— GDimitriadis (@grigoris_d) March 5, 2026