Search
Close this search box.
Search

H μάχη του αστυνομικού με τον τρομοκράτη πριν αυτός πυροδοτήσει τα εκρηκτικά

Πριν 9 έτη

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διιαδικτύου, από το μακελειό στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Το βίντεο δείχνει τις συγκλονιστικές στιγμές πάλης τούρκου αστυνομικού με έναν εκ των καμικάζι.

Ένας καμικάζι εκ των τριών, που κρατά όπλο, τρέχει στο χώρο του αεροδρομίου. Κάποιος αστυνομικός του βάζει τρικλοποδιά και προσπαθεί να τον ακινητοποιήσει. Το καλάζνικοφ φεύγει από τα χέρια του καμικάζι, ο οποίος βρίσκεται πεσμένος.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.

Ο Τάιλερ Ρόμπινσον που συνελήφθη 33 ώρες μετά το έγκλημα, είναι ο δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ Ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον από τη Γιούτα είναι ο δολοφόνος του 32χρονου συντηρητικού ακτιβιστή και συμμάχου του Τραμπ, Τσάρλι Κερκ. Σύμφωνα με τις Αρχές, έδρασε πιθανότατα μόνος του. – Σε ένα από τα πυρομαχικά του έγραφε Bella Ciao, ενώ σε άλλο έγραφε «γειά σου φασίστα! Πιάσε!» – Συνελήφθη 33 ώρες μετά τη δολοφονία του Κερκ. – Έδρασε – εκτός απροόπτου – μόνος του. – Σε οικογενειακό δείπνο, πριν τη δολοφονία ο 22χρονος είχε μιλήσει αρνητικά για τον Κερκ. Είπε ότι ήταν γεμάτος μίσος και διέδιδε μίσος. – Ο Ρόμπινσον έφτασε στο πανεπιστήμιο τέσσερις ώρες πριν από τη δολοφονία του Κερκ – Οι Αρχές ευχαρίστησαν την οικογένεια του δράστη «που έκαναν το σωστό» – Για σημείο καμπής στην αμερικανική ιστορία μίλησε ο κυβερνήτης της Γιούτα : «Μένει να δούμε το είδος της» – Πριν τη δολοφονία ο Ρόμπινσον άλλαξε ρούχα στην ταράτσα. Μετά φόρεσε ξανά τα αρχικά.