-->
29.06.2022

 Η απάντηση του Τατσόπουλου στον Γονίδη για τον Άγιο Παΐσιο

Απάντηση με περίσσια δόση ειρωνείας έδωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος στον Σταμάτη Γονίδη με αφορμή τα σχόλια για τη σειρά «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό».

«Τατσόπουλε, τις προσβολές σου γράψε τις πάνω στην άμμο, τις ευεργεσίες σου, χάραξε τις πάνω στο μάρμαρο» είχε γράψει ο τραγουδιστής, ενώ ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας του απάντησε αναφερόμενος στις ψυχοκινητικές του ικανότητες και στον φόβο που του έχουν δημιουργήσει.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και σχολίασε την ανάρτηση του Σταμάτη Γονίδη: «Πρέπει να σας πω ότι έχω ακούσει τα πάντα αυτές τις μέρες, αλλά μόνο με τον Γονίδη φοβήθηκα. Έχω ενημερωθεί από προηγούμενες δηλώσεις για τις ψυχοκινητικές του ικανότητες, οπότε όποτε μπαίνω στην κουζίνα κοιτάζω τα πιρούνια, μην καρφωθεί κανένα στο μάτι μου κ.λπ. Δεν είναι να παίζεις με τον Γονίδη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως ο Σταμάτης Γονίδης μέσα από μία σκληρή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στις τοποθετήσεις του Πέτρου Τατσόπουλου για τη σειρά του MEGA:

«Όποτε με προσβάλλει κάποιος, προσπαθώ να ανυψώσω την ψυχή μου τόσο ψηλά, ώστε η προσβολή να μην τη φτάνει. Για μένα, οι προσβολές είναι τα επιχειρήματα αυτών που έχουν άδικο. Ήθελα να μάθω και έψαξα ποιος είναι αυτός ο Τατσόπουλος που υποτιμά και προσβάλει το μεγαλείο της θείας Χάρις ενός ταπεινού άγιου ανθρώπου που έζησε τον διωγμό και έπειτα αφιέρωσε την ζωή του στον Θεό. Με δέος πολλοί Έλληνες παρακολούθησαν την σειρά του Αγίου Παΐσιου στη τηλεόραση και αυτός αποκαλεί όλο αυτό τον κόσμο αποχαυνωμένο.


Διαβάστε επίσης