-->
10.08.2022

Η απίθανη ιστορία του Ματ Ντέιμον: Μην διαφωνείς με τον Τομ Κρουζ

Την άγνοια κινδύνου του Τομ Κρουζ, και την τελειομανία που τον διακρίνει όταν γυρίζει ο ίδιος μια επικίνδυνη σκηνή για να την κάνει όσο και πιο θεαματική και ρεαλιστική γίνεται, περιέγραψε ο Ματ Ντέιμον ο οποίος ήταν καλεσμένος σε ένα τοκ σόου.

«Είχα δείπνο με τον Τομ Κρουζ χρόνια πριν, αφότου έκανε αυτό το πράγμα έξω από το κτίριο. Το είδα και… και κατά κάποιο τρόπο ‘τον στρίμωξα’, και του είπα ‘ε, πες μου γι’ αυτό, φοβάμαι τα ύψη πώς το έκανες αυτό;’ Και λέει: ‘ονειρευόμουν αυτή τη σκηνή για 15 χρόνια και επιτέλους είχα την ευκαιρία να το κάνω. Και του λέω ‘πως έγινε;’ Και κάνει ‘οκ οκ, πηγαίνω στον υπεύθυνο ασφαλείας και του λέω αυτό θα κάνω…. Του εξηγώ όλο το σταντ, όλη τη σκηνή… Και ο υπεύθυνος ασφαλείας λέει: ‘δεν μπορείς να το κάνεις αυτό… γιατί είναι πολύ επικίνδυνο’ και εγώ κάνω ναι ναι, και… παίρνω άλλο υπεύθυνο ασφαλείας!’».

Με άλλα λόγια… «απολύεσαι».

Ο Ματ Ντέιμον διηγήθηκε την ιστορία με τον Τομ Κρουζ δίκην ανεκδότου, αλλά κάποιος σίγουρα δεν γέλασε…

Σημειώνεται ότι το 2017 στα γυρίσματα της τότε ταινίας του franchise Επικίνδυνες Αποστολές, ο ηθοποιός τραυματίστηκε όταν έκανε ένα άλμα από την ταράτσα του ενός κτιρίου προς την ταράτσα ενός άλλου στο κεντρικό Λονδίνο. Όμως δεν υπολόγισε σωστά την απόσταση με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε έναν τοίχο και να τραυματιστεί στον αστράγαλο, ευτυχώς όχι σοβαρά..


Διαβάστε επίσης