Search
Close this search box.
Search

Η διώρυγα και το “κόκκινο” στον Αβραμόπουλο

Πριν 3 έτη

Στη διώρυγα στον Ισθμό της Κορίνθου θα βρεθεί την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τον Απρίλιο του 2021 ο πρωθυπουργός είχε βρεθεί ξανά στη διώρυγα, που είναι κλειστή και είχε ενημερωθεί για το σχέδιο αποκατάστασης.

Πλέον την Παρασκευή θα ανοίξει η διώρυγα και ο πρωθυπουργός με την παρουσία του θα αναδείξει όχι μόνο τα έργα διάνοιξης αλλά και την σημασία της περιοχής.

Εκδήλωση 

Γέμισε ασφυκτικά, μέσα και έξω η αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Αδωνι Γεωργιάδη «Απλά μαθήματα Ρητορικής» στο Μουσείο Γουλανδρή στην Κηφισιά.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μα αφορμή το βιβλίο του συνεπήρε το κοινό και ανέδειξε το δίλημμα των επερχόμενων εκλογών ανεξάρτητα το πότε θα πραγματοποιηθούν.

Συνάντηση 

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αφού μπορεί να πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου τη Δευτέρα αλλά λευκός καπνός δεν βγήκε.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών φαίνεται πως το πήρε απόφαση να κατέβει με σταυρό μετά από χρόνια στην εκλογική περιφέρεια του στην Α’ Αθηνών αλλά δεν πήρε το πράσινο φως.

Στον αντίποδα φαίνεται να συζητήθηκε ενδεχόμενη κάθοδος του στην Ηλεία. Όσο τα περί ψηφοδελτίου Επικρατείας που διακινούν κάποιοι για τον πρώην επίτροπο μάλλον απέχουν από την πραγματικότητα.

Έκπληξη 

Απεναντίας τα επόμενα 24ωρα αναμένεται ανακοίνωση που θα αφορά το γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Α΄ Αθηνών και δεν είναι αυτή του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.