-->
06.06.2023

Η έδρα του Ανδρουλάκη, η παλιά φρουρά και τα νέα γραφεία

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν θα πάρει την έδρα στο Νότιο Τομέα. Ως επικεφαλής κόμματος ήταν υποψήφιος σε τρεις περιφέρειες με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να θέλει τον Παύλο Χρηστίδη στη Βουλή.

Ο Παύλος Χρηστίδης που αναδείχθηκε την περίοδο της Φώφης Γεννηματά είναι πρώτος στο Νότιο Τομέα αφήνοντας πίσω του την Τόνια Αντωνίου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν ακόμα υποψήφιος σε Ηράκλειο και Α’ Θεσσαλονίκης με το Νίκο Ανδρουλάκη να σκέφτεται την Θεσσαλονίκη.

Σε αυτό το ενδεχόμενο μένει εκτός ο Χάρης Καστανίδης και έτσι όλη η παλιά φρουρά του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή αφού και οι Ανδρέας Λοβέρδος και Κώστας Σκανδαλίδης δεν επανεκλεχτήκαν.

Νέα γραφεία

Στα γραφεία της Πειραιώς μετακομίζουν από το Μέγαρο Μαξίμου οι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Από την περασμένη εβδομάδα ήδη είχαν μοιράσει τα γραφεία στον δεύτερο και τρίτο όροφο και το που θα κάθονται τα μέχρι πρότινος στελέχη του Μαξίμου .

Να σημειωθεί πως στον τρίτο είναι το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη και στον ίδιο χώρο θα είναι και ο Γιάννης Μπρατάκος.Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης