-->
22.09.2021

Η έκπληξη του Μητσοτάκη, ο Άδωνις και ο Βελόπουλος 

Από την Παρασκευή το πρωί ξεκίνησαν να φτάνουν οι υπουργοί της κυβέρνησης και βουλευτές στην Θεσσαλονίκη, για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.
Με την πρώτη πρωινή πτήση πέταξε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ενώ στην ίδια πτήση ήταν και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος ταξίδευε bussines, αλλά οι δυο άνδρες δεν μίλησαν μεταξύ τους.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν στην οικονομική θέση, κοντά στην πίσω έξοδο του αεροπλάνου.
Με την μεσημεριανή πτήση πέταξαν ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο υφυπουργός του Γιώργος Κώτσηρας και πολλοί βουλευτές.
Έκπληξη από Μητσοτάκη
Από τα μέσα της εβδομάδας η στήλη σας είχε ενημερώσει για την συνάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα.
Στην συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν πολλοί δημοσιογράφοι και από τον περιφερειακό τύπο ενώ η έκπληξη ήρθε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο πρωθυπουργός ανέβηκε στο roof garden του ξενοδοχείου και χαιρέτησε τους εκπροσώπους του Τύπου με τις φωτογραφίες και τις selfies να δίνουν και να παίρνουν.


Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης