-->
28.11.2022

Η… λευκή απεργία και οι συζητήσεις για τη Θεσσαλονίκη 

Έχουν κατεβάσει στροφές οι «γαλάζιοι» βουλευτές στα τηλεοπτικά πάνελ. Η ακρίβεια έχει φέρει στα μετόπισθεν βουλευτές που περιμένουν μια μεγάλη κίνηση από την πλευρά της κυβέρνησης για να βγουν πάλι μπροστά.
Και μέσα σε όλα αυτά οι βουλευτές της περιφέρειας θα βρεθούν το Πάσχα στις εκκλησίες και στα χωριά, έχοντας να αντιμετωπίσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος.
Μεταξύ αυτών που βγαίνουν πάντως σε καθημερινό επίπεδο και δίνουν μάχες είναι οι Μπάμπης Παπαδημητρίου, Δημήτρης Καιρίδης, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Κώστας Καραγκούνης και Κωνσταντίνος Κυρανάκης.
Θεσσαλονίκη 
Σε αναζήτηση υποψηφίου για τη Θεσσαλονίκη φαίνεται πώς κινούνται τα διάφορα «συστήματα» στην πόλη με δεδομένο πως η νύφη του Θερμαϊκού δεν βιώνει και τις καλύτερες ημέρες της. Τα ζητήματα είναι μεγάλα όπως και οι προκλήσεις.
Τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτό του Αθανάσιο Σαββάκη,  που είναι πρόεδρος του συνδέσμου βιομηχανιών βόρειο Ελλάδος, και τελευταία έχει δείξει έντονη δραστηριότητα με παρεμβάσεις στα προβλήματα της πόλης, και αυτό της Εύας Καϊλή η οποία με δεδομένο ότι δεν θα είναι βάσει καταστατικού στο επόμενο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ σκέφτεται να ασχοληθεί με τα κοινά της Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης