Search
Close this search box.
Search

Η πρόταση μομφής, η έκπληξη του ΠΑΣΟΚ, η νέα εφημερίδα και το Πολεμικό Μουσείο

Πριν 2 εβδομάδες

Η εσωκομματική αντιπολίτευση έχει αποφασίσει να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Το μόνο που απομένει είναι το timing που θα εκδηλωθεί αυτή η στρατηγικής σημασίας πρωτοβουλία. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, στην παρούσα φάση θα επιχειρήσουν να αποδυναμώσουν τον Στέφανο Κασσελάκη ακόμη και από στελέχη και βουλευτές που τον στήριζαν και στη συνέχει θα προχωρήσουν στην αποκαθήλωσή του.

Έκπληξη

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως ότι η υποψηφιότητα Γερουλάνου μπορεί να προκαλέσει ανατροπές στην κούρσα διαδοχής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Δεν αποκλείεται ο Παύλος Γερουλάνος να αναδειχθεί στον πρώτο γύρο των εκλογών δεύτερος, με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη. Πάντως στο δείπνο που οργάνωσαν οι υποστηριχτές του Χάρη Δούκα συμμετείχαν στελέχη δεύτερης διαλογής, που δεν έχουν επιρροή στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Αντίθετα ο Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται ότι εξασφάλισε τη συμμαχία του Παύλου Χρηστίδη, που θεωρείται ένα από τα πλέον αξιόλογα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, ενώ διαθέτει μεγάλη επιρροή στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Επιστολή

Η επιστολή Στουρνάρα επιταχύνει τη συγκρότηση του πέμπτου τραπεζικού που θα προκύψει από τη συγχώνευση της Τράπεζας Αττικής με άλλες μικρότερες τράπεζες καθώς και την κεφαλαιακή της ενίσχυση. Ο νέος τραπεζικό πυλώνας θα συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση του ανταγωνισμού.

Πολεμικό Μουσείο

Το απόγευμα στο Πολεμικό Μουσείο πραγματοποιείται η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβιλιου του Μανώλη Κοττακη με κεντρικούς ομιλητές τους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Και αν ο Κώστας Καραμανλής διαχρονικά είναι παραταξιακος και περνάει τα μηνύματα του στοχεύοντας απευθείας στους πολίτες ο Αντώνης Σαμαράς για κάποιους είναι απρόβλεπτος και στο Μέγαρο Μαξίμου περιμένουν να δουν τι θα πει.

Πάντως προεκλογικά ο Μεσσήνιος πολιτικός δεν παρενέβη για να μην δημιουργήσει προβλήματα αλλά τώρα είναι αποφασισμένος να μιλησει με ξεκάθαρες κουβέντες όπως συχνά πυκνά λέει.

Αλλαγές

Μεγάλες αλλαγές πρόκειται να συντελεστούν το αμέσως προσεχές διάστημα σε ένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. Οι αλλαγές θα αφορούν σε πρόσωπα αλλά και μεταβίβαση του μειοψηφικού πακέτου των μετοχών σε εξωχώρια εταιρεία, της οποίας είναι δύσκολο να εντοπιστεί ο πραγματικός ιδιοκτήτης.

Κυριακάτικο φύλλο

Νέο εβδομαδιαίο φύλλο πρόκειται να εκδοθεί στις αρχές Οκτωβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη εφημερίδα επιχειρεί να καλύψει το κενό προς τα Δεξιά της ΝΔ. Μάλιστα η έκδοση δεν αποκλείεται να συνδέεται και με το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός κόμματος στα πρότυπα της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.