-->
30.01.2023

Η σκληρή απάντηση από την Καίτη Γαρμπή για την κατηγορία περί φοροδιαφυγής ύψους 828.300 ευρώ

«Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπη θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγες και εξώδικα και θα είναι κρίμα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή. Μέσα από τα social media, και συγκεκριμένα το twitter, απάντηση η Καίτη Γαρμπή για το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος που κάνει λόγο για φοροδιαφυγή 828.300 ευρώ, τα οποία με τις προσαυξήσεις έφτασαν το 1,7 εκατομμύριο ευρώ.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τσιμπούκη, «η προσφυγή που έκανε η Καίτη Γαρμπή στα δικαστήρια όχι μόνο δεν απέδωσε υπέρ της αλλά διπλασίασε από τους τόκους το ποσό αφού έχασε πλέον κάθε ένδικο μέσο και πρέπει τώρα να καταβάλει στο ακέραιο το ποσό».

Καίτη Γαρμπή: «Η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη»

Έτσι, τη νύχτα της Κυριακής, η τραγουδίστρια και κριτής του J2US θέλησε να τοποθετηθεί δημοσίως μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα γράφονται για εκείνη. «Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγνώμη από οσους έγραψαν ψέμματα και συκοφαντιες για μένα σήμερα».Διαβάστε επίσης