-->
24.09.2021

Η σπαρακτική ανάρτηση της αδελφής του Καραϊβάζ: Αγόρι μου, αδελφούλη μου δεν μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι τον αποχαιρετούν μέσω των social media, προσπαθώντας να καταλάβουν τι συνέβη και πώς χάθηκε τόσο άδικα ένας άνθρωπος. Η κηδεία του δημοσιογράφο

θα γίνει σήμερα Κυριακή στις 15:00 στον τόπο καταγωγής του, την Καλλίφυτο Δράμας, στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής. Λόγω των μέτρων για την πανδημία, οι παρευρισκόμενοι θα είναι ελάχιστοι. Μεταξύ αυτών, και η αδελφή του, η οποία ήρθε από το εξωτερικό για να του πει το τελευταίο αντίο.

Η ίδια έκανε μια σπαρακτική ανάρτησή στα social media, την οποία μετέφερε ο δημοσιογράφος του Star Βορείου Ελλάδος Θανάσης Φυλακτός κατά τη διάρκεια της εκπομπή του OPEN «Έλα Χαμογέλα».

«Αγόρι μου, αδελφούλη μου δεν μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά για μένα ήσουν ο μικρός μου αδελφός. Δύο ήμασταν, για μένα ήσουν το μικρό αδελφάκι. Σε αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δεν μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι», έγραψε η αδελφή του Γιώργου Καραϊβάζ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο.



Διαβάστε επίσης