Search
Close this search box.
Search

Η στάση του πρωθυπουργού απέναντι στους αγρότες, οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ και μια συμφωνία που είναι στον αέρα

Πριν 1 ώρα

Ο πρωθυπουργός ήταν συγκεκριμένος στη συνάντηση με τους αγροτες. Άλλα μέτρα δεν υπάρχουν οι αποφάσεις είναι δικές σας. Αν τυχόν αποφασίσουν συνέχιση των κινητοποιήσεων και κλείσιμο δρόμων αυτή την φορά η κατάσταση θα περάσει στα χέρια της αστυνομίας με ότι αυτό σημαίνει. Μην ξεχνάτε ότι ήδη οι πρώτοι αγρότες έχουν λάβει ειδοποιήσεις για την παρακώλυση των συγκοινωνιών αφού είχαν κλείσει δρόμους.

 

Μεταγραφές

 

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά τις εξελίξεις και με το κόμμα Καρυστιανού ενώ η βελόνα των δημοσκοπήσεων για το ΠΑΣΟΚ δεν λέει να ξεκολλήσει έχει αποφασίσει να ανοίξει τις πόρτες του ΠΑΣΟΚ ακόμα και για βουλευτές ή στελέχη που έφυγαν. Πρόσωπα που έχουν ασκήσει κριτική στο ΠΑΣΟΚ, πήγαν σε άλλα κόμματα αλλά θα έχουν την ευκαιρία να ξαναγυρίσουν.

Ετσι μετά τον Πετρο Παππά και Ράνια Θρασκιά και άλλοι βουλευτές ανεξάρτητοι και μη είναι στον προθάλαμο του ΠΑΣΟΚ. Σε αυτό το πλαίσιο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα Νινα Κασσιμάτη θα μπορούσε να προσχωρήσει στο ΠΑΣΟΚ. Και δεν είναι η μόνη.  Παντως το απόγευμα ο Παύλος Γερουλάνος κόβει την πίτα του πολιτικού γραφείου του και θα έχει ενδιαφέρον για το ποιοι βουλευτές και στελέχη θα σώσουν το παρών στην εκδήλωση.

 

Αγορά

 

Την Πέμπτη οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι τα site Reader, insider και Jenny θα περάσουν στον όμιλο Πολίτη και μετά από μια ώρα ενημερώθηκαν εκ νέου ότι το deal δεν προχωράει. Άνθρωποι της αγοράς λένε ότι τελικά η εξαγορά θα προχωρήσει αν και κάποιοι λένε ότι υπήρξε δάκτυλος της τελευταίας στιγμής ώστε να μην προχωρήσει η συμφωνία.

 

 

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.