Η μεγάλη ώρα έφτασε και οι Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης δίνουν την τελευταία ευρωπαϊκή μάχη της σεζόν, με φόντο την κατάκτηση του τροπαίου της Euroleague.
Οι Μαδριλένοι έφτασαν για μια ακόμη σεζόν στον τελικό της διοργάνωσης, παρά τα προβλήματα και την κριτική που δέχθηκε το σύνολο, έχοντας επιβιώσει του ισπανικού…εμφυλίου στα ημιτελικά.
Με σημαντικές απουσίες στη γραμμή των ψηλών και τελευταίο άτυχο τον Γκαρούμπα, ο Σέρτζιο Σκαριόλο ανακοίνωσε την τελική 12άδα της ομάδας του – όπου και συμπεριέλαβε κάθε διαθέσιμο παίκτη που έχει στο “οπλοστάσιό” του.
Αναλυτικά οι επιλογές:
Τρέι Λάιλς, Αλμπέρτο Αμπάλδε, Τσούμα Οκέκε, Φακούντο Καμπάτσο, Μάριο Χεζόνια, Σέρχιο Γιουλ, Τεό Μαλεντόν, Γκάμπριελ Ντεκ, Αντρές Φελίζ, Ιζάν Αλμάνσα Ντέιβιντ Κράμερ και Γκαμπριέλ Προσίντα.