-->
21.02.2024

Η τετράδα που προηγείται και οι νέες περιοδείες

Θα δούμε ποιος έχει την καλύτερη φυσική πολιτική κατάσταση είπε στους δημοσιογράφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Προεδρικό Μέγαρο στο περιθώριο της εκδήλωσης για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και όπως φαίνεσαι δεν αστειεύονταν.
Μετά την περιοδεία σε Αιτωλοακαρνανία, Πρέβεζα και Θεσπρωτία ετοιμάζεται να επισκεφθεί και την Κεφαλονιά.
Ο πρωθυπουργός και τον Αύγουστο θα συνεχίσει τις περιοδείες του εκτός από το διάστημα του 15αυγουστου για τις αναγκαίες ανάσες ενόψει του χειμώνα.
Τσίπρας 
Μπορεί το ζήτημα με την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας την Κυριακή, ενώ είχε νοσήσει με κορωνοιό για δεύτερη φορά, να το σήκωσε ο αρμόδιος υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης το πρωί της Τρίτης, αλλά είχε συζητηθεί για τα καλά στους κήπους του προεδρικού Μεγάρου το ίδιο βράδυ.
Δηλαδή κατά το ποσό είχε σπάσει ή όχι την καραντίνα αφού είχε ανακοινώσει ότι νοσεί από τις 20 Ιουλίου και να εμφανίζεται στις 24 Ιουλίου στον κήπο του προεδρικού χωρίς μάσκα καν αν και το μοριακό τεστ ήταν αρνητικό.
Τετράδα 
Νέα δημοσκόπηση στην Ανατολή Αττική δείχνει ότι οι Μάκης Βορίδης, Στέλιος Πέτσας, Γεωργία Μαρτίνου και Σοφία Ζαχαράκη αποτελούν την τετράδα που προηγείται μεταξύ των γαλάζιων.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι ο Βασίλης Οικονόμου και ο Γιώργος Βλάχος δεν έχουν τον χρόνο να ανατρέψουν τα δεδομένα.
Άλλωστε οι διάφορες που καταγράφονται στην τελευταία δημοσκόπηση μεταξύ κάποιον υποψηφίων είναι οριακές.


Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης