-->
13.06.2024

Η τριμερής για την ενέργεια, το δείπνο και οι πανηγυρισμοί

Η ενέργεια θα είναι από τα βασικά θέματα στην ατζέντα της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου- Αιγύπτου την Τρίτη, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Χίλτον.
Εκεί αναμένεται να επισφραγιστεί παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι και του Νίκου Αναστασιάδη, η ηλεκτρική διασύνδεση των τριών χωρών.
Φυσικά εκτός ατζέντας δεν θα μείνει και η κατάσταση στην περιοχή με τους τρεις ηγέτες να υιοθετούν Κοινή πολιτική Διακήρυξη.
Δείπνο Ευάγγελου
Σας ενημερώνω πως δεν είναι μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου που κινείται αλλά ένας ακόμη πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάνει επαφές.
Κι αν ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως φαίνεται, θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ ο Ευάγγελος Βενιζέλος μάλλον κινείται «περιφερειακά».
Συναντά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ενώ έχει και επαφές από τον επιχειρηματικό χώρο. Όπως το δείπνο, μέσα στην εβδομάδα, σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου.
Περισσότερα εν καιρώ…
Γήπεδο για τον Χαρδαλιά 
Ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε στο γήπεδο το βράδυ της Κυριακής για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ΑΕΚ που έπαιζε με τον Ατρόμητο.
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν χαρούμενος που η ομάδα του κέρδισε στο ντεμπούτο του νέου της προπονητή και πανηγύριζε σε κάθε γκολ.


Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης