-->
01.04.2023

Ιωάννα Μαλέσκου: Τι είπε για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχτηκε στο The 2night show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα αρνητικά σχόλια που έχει, κατά καιρούς δεχτεί, τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τις φήμες σχετικά με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια.

«Δεν αισθάνομαι αδικημένη. Θα ήταν ψέμα να σου πω ότι όλα ήταν υπέροχα ή καλοπροαίρετα, αυτό είναι ουτοπικό να το σκεφτείς. Το πρώτο διάστημα που ήρθα γράφτηκαν πράγματα που δεν έστεκαν και ήταν άδικα για μένα. Γράφτηκαν από ανθρώπους που δεν με γνώριζαν και δεν επιθυμούσαν να με γνωρίσουν, γιατί αυτό τους ικανοποιούσε, εξυπηρετούσε, δεν ξέρω και δεν με αφορά. Γράφτηκαν πολλά.

Ήταν ενοχλητικό και άσχημο να λένε ότι ήρθα για να διαδεχθώ ένα πρόσωπο. Αυτό σε κάνει να καθιερώνεσαι στο μυαλό πολλών ανθρώπων ως ένα πρόσωπο που δεν έχει μεστή προσωπικότητα και έρχεται να πάρει τη θέση κάποιου άλλου. Μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη. Δεν την έχω γνωρίσει ακόμα, αλλά ευελπιστώ μελλοντικά να την γνωρίσω.

Χαίρομαι που επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση για να μην υπάρχει το θέμα της σύγκρισης και του κενού. Δεν πειράζει να είμαστε απέναντι με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν πειράζει. Μακάρι! Εμένα δεν με τρομάζει όποιος άνθρωπος είναι απέναντί μου, δίπλα μου, στην ίδια ζώνη, με την έννοια ότι για όλους υπάρχει χώρος. Με έναν διαφορετικό τρόπο ακούνε εσένα και με έναν διαφορετικό εμένα. Σαφώς και μπορεί κάποιοι να σε απορρίψουν» είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί η ίδια, αλλά και τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια η συζήτηση πήγε στον Μάριο Χεζόνια με τον παρουσιαστή να ρωτάει για τη φημολογούμενη σχέση της αλλά την Ιωάννα Μαλέσκου να κρατάει διπλωματική στάση.

«Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι ο Χεζόνια, ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό, πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, αποφεύγοντας έτσι να απαντήσει ξεκάθαρα.

Διαβάστε επίσης