-->
29.06.2022

ΗΠΑ: Στα 78 του έγινε από ιερέας… πορνοστάρ – Με το σεξ έρχομαι πιο κοντά στον Θεό, δηλώνει

Πριν από πέντε χρόνια, ο Αμερικανός Νορμ Σελφ αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του για να είναι πιο κοντά στον Θεό. Ήταν καθολικός ιερέας στη Βόρεια Καρολίνα και είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τους πιστούς που άκουγαν καθημερινά το κήρυγμά του.

Ωστόσο, ο 83χρονος Σελφ αισθάνεται πως, με τη νέα του δουλειά ως πορνοστάρ, η πίστη του έχει γίνει πιο δυνατή.

Ο συνταξιούχος ιερέας Νορμ Σελφ, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», αφιέρωσε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στην εκκλησία.
Σε ηλικία 78 ετών, όμως, ένιωσε την ανάγκη να κάνει κάτι διαφορετικό από επαγγελματικής πλευράς.

Σε προσωπικό επίπεδο, είχε ήδη κάνει την επανάστασή του…

Επί 30 χρόνια ήταν παντρεμένος, ωστόσο, τελικά συνειδητοποίησε ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Τότε αποφάσισε ότι έπρεπε να πορευτεί στη ζωή χωρίς την σύζυγό του.

Του πήρε άλλα 20 χρόνια για να κάνει «coming out», να εκφράσει δηλαδή τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και τότε αποφάσισε να λάβει μέρος σε ταινίες πορνό.

Το 2017 έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο, σύμφωνα με ντοκιμαντέρ του αμερικανικού δικτύου «Channel 5».

Για να δικαιολογήσει τη στροφή στην καριέρα του, ο συνταξιούχος καθολικός ιερέας εξηγεί ότι το σεξ πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ένα χαρούμενο κομμάτι της πνευματικής ζωής.

«Με το σεξ», όπως λέει ο ίδιος, «αισθάνομαι ότι ήρθα πιο κοντά στον Θεό».

«Είναι σχεδόν σαν να κάνεις ένα πάρτι, αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θαυμάζω με τον τρόπο που κάνω πορνό», εξηγεί ο Νορμ Σελφ.

Από την πλευρά του, το σεξ πρέπει να είναι απελευθερωτικό.
«Να κάνουμε σεξ ούτως ή άλλως, οπότε γιατί να μην το κάνουμε μια απελευθερωτική εμπειρία αντί να κρυβόμαστε στις σκιές;» διερωτάται.

Στη νέα του δουλειά, ο συνταξιούχος ιερέας υποστηρίζει ότι προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Huffington Post», ο Σελφ είχε πει ότι η εμπειρία του πορνό είναι «απολαυστική».

«Αυτές τις μέρες διαπιστώνω ότι το σώμα μου είναι πράγματι ένας ναός όπου η οικειότητα και η έκσταση συνδυάζονται».

Πάντως, όπως διευκρινίζει, θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες έως ότου η κοινωνία αφαιρέσει τους «αρνητικούς σεξουαλικούς κανόνες» από το λεξιλόγιό της.

Επιπλέον, «θα ήθελε οι αρνητικές απόψεις να αντικατασταθούν με ένα μήνυμα που να λέει ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να απολαμβάνουν την ερωτική χαρά».


Διαβάστε επίσης