-->
17.04.2024

«Ιπτάμενος» Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας

Ο Αη Βασίλης ήρθε και φέτος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για να μοιράσει τα δώρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου, μαζί με τις ευχές του περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστού, για γρήγορη ανάρρωση και καλή χρονιά με υγεία.

Η γιορτή διοργανώθηκε σε συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, με τη συνδρομή της 8ης ΕΜΑΚ, άνδρες της οποίας καταρριχήθηκαν ντυμένοι Αι Βασίλης και ξωτικά, σκορπίζοντας χαμόγελα χαράς στα παιδιά.

«Παρά τον κοροναϊό ο Άη Βασίλης τήρησε το έθιμο και ήρθε και φέτος με δώρα για τα παιδιά που νοσηλεύονται», είπε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε και φέτος δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες, προσφέροντας δώρα αγάπης, που κάθε παιδί περιμένει με ανυπομονησία αυτές τις ημέρες. Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, τον Δημήτρη Κατσικονούρη και όλους τους υγειονομικούς που καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια στο μέτωπο του κορονοϊού.

Ευχαριστώ την 8η ΕΜΑΚ και το διοικητή αρχιπύραρχο Χρήστο Ζουναλή, που βοήθησε να φτάσει και φέτος ο ιπτάμενος Αη Βασίλης και τα δώρα του σε όλα τα παιδιά».Διαβάστε επίσης