«Στο σημερινό διεθνές περιβάλλον η χώρα στέκεται ισχυρή, σταθερή και με αυτοπεποίθηση – σε ένα περιβάλλον αστάθειας δεν χρειαζόμαστε πόλωση, λογικές εξολόθρευσης του αντιπάλου και ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καρπενήσι, σταθμό της περιοδείας του στην Ευρυτανία.
«Πρώτοι ζητήσαμε εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ όχι μόνο για να αποδώσουμε ευθύνες, αλλά για το πως θα γίνουμε καλύτεροι, θα αξιοποιήσουμε τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις προς όφελος των πραγματικών αγροτών – θα πάρουμε τα λεφτά πίσω από τους κλέφτες» είπε ακόμα ο πρωθυπουργός.
«Σε μια Δημοκρατία επιβάλλεται να διαφωνούμε, αλλά δεν μπορούμε να βλέπουμε τον πολιτικό μας αντίπαλο ως εχθρό που θέλουμε να εξολοθρεύσουμε» είπε ο Κ. Μητσοτακης, υπενθυμίζοντας τη φράση του Παύλου Μπακογιάννη «μπορούμε να διαφωνούμε γιατί μπορούμε να συνυπάρχουμε», δείχνοντας το ΠΑΣΟΚ και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.