-->
25.06.2021

Καφέ στην Πάτρα χωρίς μάσκα ο καθηγητής Γώγος – Τι είπε ο ίδιος

Το γνωστό: δάσκαλε που δίδασκες ταιριάζει στον καθηγητή κ. Γώγο που «συνελήφθη στον πεζόδρομο της Ρήγα Φερραίου στην Πάτρα, χωρίς να φορά μάσκα, προκαλώντας την δικαιολογημένη αντίδραση της κοινής γνώμης. Tα πράγματα δεν είναι όμως έτσι…

Την είδηση μετέδωσε το tempo24.gr, σύμφωνα με το οποίο o γνωστός Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών, βρέθηκε έξω από κατάστημα καφέ στον πεζόδρομο, με φιλική του παρέα και συζητούσε χωρίς να φορά την προστατευτική μάσκα, με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες του που τον αναγνώρισαν να σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός.

Επίσης αρκετοί ήταν εκείνοι που «ανέβασαν» φωτογραφίες του χωρίς να φορά μάσκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με επικριτικά σχόλια.

Σε απάντησή του στα σχόλια που προκάλεσαν οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ο κ. Γώγος δήλωσε στην ιστοσελίδα thebest.gr: «Έβγαλα για λίγο τη μάσκα μου για να πιώ έναν καφέ με δύο συναδέλφους μου σε ανοιχτό χώρο και ενώ και οι τρείς ήμασταν εμβολιασμένοι».

Ο κ. Γώγος τονίζει ότι «σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια της παραμονής μου στο σημείο με τους συναδέλφους μου, φορούσα κανονικά την μάσκα μου», ενώ επισημαίνει το γεγονός πως όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, στο συγκεκριμένο σημείο ήταν μόνο ο ίδιος και οι δύο συνάδελφοί του.


Διαβάστε επίσης