Ολική ανατροπή στο σκηνικό του καιρού από την Κυριακή, με τις θερμοκρασίες να επανέρχονται στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και λίγο πιο κάτω, ενώ από το καιρικό μενού δεν θα λείπουν και οι βροχές.
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, μετά από πολλές ημέρες ζέστης, από την Κυριακή «επανερχόμαστε σε κανονικές για την εποχή τιμές και με αστάθεια στα ηπειρωτικά».
Αναφορικά με τις τιμές του υδραργύρου, αναφέρει πως «για πολλές ημέρες θα βρισκόμαστε θερμοκρασιακά κατά 2 με 4 βαθμούς κάτω από τα κανονικά επίπεδα».
Ενδεικτικά στο διάγραμμα που ανέβασε στο Χ, ο κ. Κολυδάς δίνει τις θερμοκρασίες για την Αθήνα έως τις 18 Μαΐου, με τις πιο «κρύες» ημέρες να φαίνονται η 14η και η 15η Μαΐου.
ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ
✅Μετά από πολλές ημέρες ζέστης, από αυριο επανερχόμαστε σε κανονικές για την εποχή τιμές και με αστάθεια στα ηπειρωτικά
✅ Για πολλές ημέρες θα βρισκόμαστε θερμοκρασιακά κατά 2 με 4 βαθμούς κάτω από τα κανονικά επίπεδα.
Περισσότερα στα Δελτία… pic.twitter.com/clX1fjHrV6— Theodoros Kolydas (@KolydasT) May 10, 2025