Search
Close this search box.
Search

Κακοκαιρία Μήδεια: Χωρίς ρεύμα χωριά της Εύβοιας

Πριν 4 έτη

Bλάβη παρατηρείται στο Σύστημα Υψηλής Τάσης στη Βόρεια Εύβοια εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν τη χώρα το τελευταίο 24ωρο.

Στην περιοχή βρίσκεται εκτός λειτουργίας ο υποσταθμός Μαντουδίου. Αυτή την ώρα επιχειρούν τα συνεργεία του ΑΔΜΗΕ με την βοήθεια της Πολιτικής Προστασίας για την ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Λόγω της βλάβης παρατηρούνται προβλήματα στα χωριά Φαρακλά, Μετόχι, Σπαθάρι, Καλύβια, Ιστιαία, ‘Άγιος Γιώργιος, Πεύκι, Βουτάς, Κοκκινομηλιά, Σήμνια, Κυπαρίσσι, Μαρούλι, Μηλιές και Κρυονερίτης. Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα από τον Διαχειριστή, η βλάβη εντοπίζεται στη Γραμμή Μεταφοράς Υψηλής Τάσης Μαντούδι – Ψαχνά και παρατηρήθηκε λίγο μετά τις 10 π.μ.

Η πρόσβαση είναι ιδιαίτερα δυσχερής λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης και τα κλιμάκια του Διαχειριστή συνδράμουν δυνάμεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.