-->
17.04.2024

«Καρφιά» Σκουρλέτη σε όσους στήριξαν τον Κασσελάκη

«Το πρόβλημα το μείζον δεν είναι η στρατηγική μεταξύ α΄ και β΄ Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά η συνολική εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ στον χάρτη», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης

Δεν λένε να πέσουν οι εσωτερικοί τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στη θέση του προέδρου του κόμματος με τον πρώην γραμματέα, Πάνο Σκουρλέτη, να δηλώνει το πρωί της Τετάρτης ότι «δυνάμεις που στήριξαν τον νέο πρόεδρο» βασίστηκαν στη λογική της «ελεεινής προπαγάνδας» για «εσωτερικούς εχθρούς».

«Το πρόβλημα το μείζον δεν είναι η στρατηγική μεταξύ α΄ και β΄ Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά η συνολική εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ στον χάρτη. Πρόκειται για μια εικόνα αιμορραγίας που συνεχίζεται μετά τις τελευταίες κελογές» είπε αρχικά στην ΕΡΤ ο κ. Σκουρλέτης.

Όπως σημείωσε «για να την αντιμετωπίσουμε πρέπει να εντοπίσουμε ποια είναι η ασθένεια» προσθέτοντας ότι «το αποτέλεσμα του Μαΐου και του Ιουνίου σχετίζεται με τις επιλογές που έγιναν την επομένη του 2019 και τον τρόπο που ο ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσε την αντιπολίτευσή του».

«Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ασκήσω κριτική σε συντρόφους που προσπαθούν να ερμηνεύσουν την εκλογική αποτυχία με εσωτερικούς εχθρούς. Πρόκειται για ελεεινή προπαγάνδα» συνέχισε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Σύμφωνα με τον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ «οι δυνάμεις που στήριξαν τον Κασσελάκη βασίστηκαν σε αυτή τη λογική». «Αν είναι δυνατόν να λένε αυτό το πράγμα στα στελέχη του υπουργικού συμβουλίου 2015-2019 ότι ήθελαν ο ΣΥΡΙΖΑ να χάσει» κατέληξε ο Πάνος Σκουρλέτης.Διαβάστε επίσης