-->
03.08.2021

Καρολάιν: Πρώτο θέμα στα αγγλικά ΜΜΕ -«Ο Έλληνας σύζυγος σκότωσε τη Βρετανίδα μητέρα»

Τον γύρο των Βρετανικών Μέσων Ενημέρωσης κάνει η υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τον πιλότο σύζυγό της.

Οι ραγδαίες εξελίξεις του τελευταίου 24ωρου με την ομολογία του 33χρονου πιλότου έγιναν πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ με την «Daily Mail», την «Daily Express» να κάνει πρωτοσέλιδο τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, τον «Guardian» να γράφει εκτενές ρεπορτάζ και τη «The Sun» να δημοσιεύει τα νέα στοιχεία ως «έκτακτη είδηση».

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά έγιναν πρωτοσέλιδο στην Daily Mail, με τη βρετανική εφημερίδα να αναφέρει όλο το χρονικό της υπόθεσης, και τις υποψίες των αρχών για τον ρόλο του 33χρονου συζύγου.

Η εφημερίδα είχε παρακολουθήσει την υπόθεση από την αρχή, κάνοντας λόγο για στυγερή δολοφονία της Βρετανίδας μητέρας. Το έγκλημα απασχόλησε πολύ τους Βρετανούς, που μαζί με τους Έλληνες παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.

Με χτύπημα στην πρώτη σελίδα και τίτλο ο ΄Έλληνας σύζυγος  παραδέχτηκε την δολοφονία της Βρετανίδα γυναίκας του κυκλοφορεί σήμερα η Daily Express.

Guardian: «Έλληνας ομολογεί τη δολοφονία της βρετανίδας συζύγου του»

Στο άρθρο του για την υπόθεση ο Guardian στέκεται στην εσπευσμένη μεταφορά του 33χρονου με ελικόπτερο στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. ενώ παρουσιάζει όλους τους ισχυρισμούς του που είχε αρχικά κάνει για τους τρεις ληστές που εισέβαλαν τάχα στο σπίτι του: «Είχε ισχυριστεί ότι η σύζυγός του δολοφονήθηκε από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Γλυκά Νερά, ένα βορειοανατολικό προάστιο της Αθήνας, στις 11 Μαΐου. Η Καρολάιν Κράουτς, 20 ετών, βρέθηκε νεκρή από ασφυξία στη σοφίτα σε ένα κρεβάτι δίπλα στην 11 μηνών κόρη της. Το βρέφος δεν τραυματίστηκε.

Οι ελληνικές αρχές είχαν εκδώσει ανταμοιβή 300.000 ευρώ για πληροφορίες σχετικά με το έγκλημα. Την Πέμπτη, οι αρχές δήλωσαν ότι ήρθαν στο φως νέα στοιχεία» αναφέρει μεταξύ άλλων η βρετανική εφημερίδα.

The Sun: «Την στραγγάλισα»

Η ομολογία δολοφονίας από τον 33χρονο βρίσκεται σε εκτενές άρθρο της Sun με τον ανατριχιαστικό τίτλο «Τη στραγγάλισα»: «Ο Έλληνας σύζυγος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη Βρετανίδα γυναίκα του αφότου εκείνη τον απείλησε πως θα έφευγε με το παιδί τους» γράφει η βρετανική εφημερίδα.Διαβάστε επίσης