-->
11.12.2023

Κασσελάκης: Η βίλα που μεγάλωσε στην Εκάλη, o Light και ο εφοπλιστής που την αγόρασε

Μία από τις τελευταίες  λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές είναι και η γωνιακή έπαυλη 4 στρεμμάτων και δύο επιπέδων που καταλαμβάνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στην Εκάλη, η οποία στο παρελθόν ήταν ιδιοκτησίας της οικογένειας του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η βίλα ανήκει πλέον στον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά, που συμμετείχε στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1, ωστόσο δεν το χρησιμοποιεί ως βασική του οικία. Η βίλα υπερπαραγωγή της οικογένειας του Στέφανου Κασσελάκη παρουσιάστηκε στην εκπομπή «T-live». Όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσε ο Alpha, το οίκημα θυμίζει αυτό που το τηλεοπτικό κοινό έβλεπε στη θρυλική σειρά «Δυναστεία».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η βίλα 4 στρεμμάτων διαθέτει υπόγειο 550 τ.μ., εσωτερικές πισίνες, δωμάτια για τους ανθρώπους που εργάζονται στο οίκημα, χώρους υποδοχής, εσωτερικούς ανελκυστήρες, δύο καθιστικά, κουζίνες, τρεπεζαρίες, ξενώνες, λεβητοστάσιο, μπάρμπεκιου και ιματιοθήκη.

Ωστόσο, μετά τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε η οικογένεια Κασσελάκη, στο οίκημα μπήκε πωλητήριο. Στη συνέχεια αγοράστηκε από τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά, ενώ από το εσωτερικό του υπάρχουν εικόνες μέσω του… τράπερ Light. Ο δημοφιλής στη νεολαία καλλιτέχνης γύρισε πρόσφατα βίντεο κλιπ στη συγκεκριμένη έπαυλη, έχοντας πάρει το «πράσινο φως» από τον επιχειρηματία.Διαβάστε επίσης