-->
14.06.2024

Κασσελάκης: Με βερμούδα, τον σύντροφό του και τον σκύλο τους για καφέ την επόμενη ημέρα της νίκης

Χαλαρός με βερμούδα και κοντομάνικο μπλουζάκι πήγε το πρωί της Δευτέρας στη γειτονιά που μένει ο Στέφανος Κασσελάκης για να πάρει καφέ λίγες ώρες μετά την μεγάλη του νίκη στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μαζί του, όπως κατέγραψε η κάμερα του ALPHA, ήταν ο σύντροφός του, Τάιλερ, και ο σκύλος που έχουν.

Ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη αν και ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του μετά την επικράτηση αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να χαιρετά ονομαστικά τους συμμετέχοντες στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για το πρόσωπό του, ο Στέφανος Κασσελάκης αρκέστηκε να πει στον δημοσιογράφο «παιδιά μην ξενυχτάτε εδώ».

Στην παρατήρηση, δε, ότι η ερώτηση έγινε επειδή «είναι οι μέρες τώρα κύριε Κασσελάκη», ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «είναι οι μέρες του κόσμου».

Από την πλευρά της η ιδιοκτήτρια του καφέ είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη ότι πίνει φρέντο εσπρέσο σκέτο προσθέτοντας για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σύντροφό του ότι «είναι τα καλύτερα παιδιά, τους εύχομαι καλή δύναμη».Διαβάστε επίσης