-->
30.01.2023

Κατέρρευσε με πάταγο η απόπειρα ενοχοποίησης του Γρηγόρη Δημητριάδη

Προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιλαμβάνονται ή δεν θέλουν να αντιληφθούν ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη για την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο ίδιος δεν γνώριζε για την επισύνδεση, ούτε και για τις δραστηριότητες του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κοντολέοντος.

Γι’ αυτό επιδόθηκαν σε μια άθλια προσπάθεια λασπολογίας και συνωμοσιολογίας, διαμορφώνοντας ένα αφήγημα το οποίο εμφάνιζε τον Γρηγόρη Δημητριάδη ως δήθεν εγκέφαλο των υποκλοπών.

Το σενάριο αυτό που έστησε ο μηχανισμός προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε με πάταγο.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης εμφανίστηκε στην Επιτροπή Θεσμών γιατί δεν είχε τίποτα να κρύψει.

Εξήγησε ότι ο ίδιος δεν γνώριζε ούτε και θα μπορούσε να είναι ενημερωμένος για τις δραστηριότητες της ΕΥΠ ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε προμήθεια κακόβουλου λογισμικού.

Βέβαια δεν είναι οι ισχυρισμοί του Γρηγόρη Δημητριάδη που αποτελούν κόλαφο για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι τα ίδια τα γεγονότα τα οποία καταρρίπτουν τη σεναριολογία για δήθεν παρακρατικό μηχανισμό που διενεργούσε υποκλοπές για το Μαξίμου.

Αν όντως η κυβέρνηση έκανε υποκλοπές, τότε πώς γίνεται όλα τα στοιχεία για τις παρακολουθήσεις με Predator να βρίσκονται στα χέρια του μηχανισμού προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ;

Κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοί που διακινούν τις λίστες με τους δήθεν παρακολουθούμενους, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι έχουν στα χέρια τους και υλικό από παρακολουθήσεις.

Μήπως θα πρέπει η Δικαιοσύνη να στραφεί σε διαφορετικά ιδιωτικά συστήματα παρακολούθησης, γιατί το αφήγημα για δήθεν παρακρατικούς μηχανισμούς έχει αρχίσει να καταρρέει με πάταγο.Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης