-->
30.01.2023

Κέιτ Μίντλετον: Συγκίνησε παίζοντας πιάνο για τα θύματα της πανδημίας – BINTEO

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον συγκίνησε τους Βρετανούς που είχαν την ευκαιρία να τη δουν να παίζει πιάνο, συνοδεύοντας τον τραγουδιστή Τομ Γουόκερ σε ένα τραγούδι που ερμήνευσε υπό το φως των κεριών στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Την ιδέα της μίνι συναυλίας είχε η ίδια η Κέιτ Μίντλετον, μετά από μια συνάντηση με τον Γουόκερ σε φιλανθρωπική εκδήλωση τον Οκτώβριο. Η Δούκισσα λέγεται ότι ήταν «αρκετά νευρική» κατά την πρώτη της πρόβα «επειδή δεν είχε παίξει με άλλον μουσικό εδώ και πολύ καιρό», ανέφερε η Mirror Online.

Το τραγούδι γράφτηκε από τον Γουόκερ για αυτούς που “δεν μπορούν να είναι μαζί μας” αυτή την εορταστική περίοδο, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πρόκειται να περάσουν την ημέρα των Χριστουγέννων σε απομόνωση λόγω Covid-19, αλλά και για όσους έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό.

Η παράσταση της Κέιτ αποτελούσε μέρος της εκδήλωσης “Together At Christmas“, η οποία πραγματοποιήθηκε ως ένα “ευχαριστώ” στους ανθρώπους που στήριξαν τις κοινότητές τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.Διαβάστε επίσης