-->
07.02.2023

Κελαηδάει ελληνικά ο Παντσέρι

Και μόνο το γεγονός ότι ο Παντσέρι τέθηκε σε καθεστώς προστασίας από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία του Βελγίου και μεταφέρεται σε άγνωστο χώρο κράτησης, δείχνει τη βαρύτητα των αποκαλύψεων στις οποίες έχει προβεί.

Είναι η πρώτη φορά που ένας επικεφαλής εγκληματικής συμμορίας προχωράει σε συμφωνία με τις αρχές.

Η εξέλιξη αυτή κρίθηκε αναγκαία από τους Βέλγους εισαγγελείς για να μπορέσουν να διερευνήσουν σε βάθος όλο το σκάνδαλο με τις μίζες από το Κατάρ και τον χρηματισμό αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, είναι πολλοί αυτοί που τρέμουν τις αποκαλύψεις Παντσέρι.

Πανικός επικρατεί και στην Αθήνα γιατί οι πληροφορίες κάνουν λόγο για νέες βόμβες.

Διαρροές από την εισαγγελία του Βελγίου εμφανίζουν και δεύτερο Έλληνα ευρωβουλευτή να έχει σχέση με τη συμμορία που είχε στήσει το λόμπι για το Κατάρ και άλλες χώρες που αντιμετώπιζαν προβλήματα με τις αποφάσεις του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Διερευνώνται επίσης και κάποια μη πολιτικά πρόσωπα, οι λογαριασμοί των οποίων είχαν τροφοδοτηθεί από την αμαρτωλή ΜΚΟ και το σύστημα εταιρειών που είχε στήσει ο Παντσέρι για να διακινεί τις μίζες.

Πρόκειται για παρένθετα πρόσωπα που σχετίζονται με μεγαλόσχημο παράγοντα, διαρρέουν από τις Βρυξέλλες.Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης