-->
30.06.2022

Κλείδωσε ο χρόνος των εκλογών – Ο σχεδιασμός του Μαξίμου

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως, ότι το σύνολο των στρατηγικών και τακτικών κινήσεων του Μαξίμου εντάσσεται στον σχεδιασμό για εκλογές το Φθινόπωρο.

Στην κατεύθυνση αυτή η κυβέρνηση επιχειρεί να αλλάξει το κλίμα με στοχευμένες παροχές, την αύξηση του κατώτατου μισθού και την επιδότηση ενοικίων και λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, για νοικοκυριά που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.

Η εκτίμηση που κυριαρχεί στο Μαξίμου, είναι ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να απωλέσουν την πολιτική κυριαρχία και ότι δημοσκοπικά η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να έχει διασφαλίσει διαφορά οκτώ μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση προσδοκά στο κλίμα που αναμένεται να διαμορφώσει στην οικονομία ο τουρισμός, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Γι΄ αυτό το Μαξίμου έχει αποφασίσει να στήσει κάλπες τον Σεπτέμβριο.

Το σενάριο για εξάντληση της τετραετίας έχει καεί, γιατί ο πολιτικός χρόνος που μεσολαβεί είναι τεράστιος και εγκυμονεί κινδύνους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς από τον Οκτώβριο επιστρέφει δυναμικά ο εφιάλτης της πανδημίας με νέες μεταλλάξεις.

Η ενεργειακή κρίση μέσα στον χειμώνα θα πάρει καταστροφικές διαστάσεις τσακίζοντας τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά.

Είναι σίγουρο ότι τον χειμώνα, συνδικάτα και αντιπολίτευση θα επιχειρήσουν μέσα από κινητοποιήσεις να διεκδικήσουν αυξήσεις, προβάλλοντας επίσης και μια σειρά από άλλα αιτήματα, τα οποία δεν μπορούν να ικανοποιηθούν.

Στο Μαξίμου σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να αναστήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και γι΄ αυτό οι εκλογές αναμένεται να γίνουν στα τέλη Σεπτεμβρίου και ένα μήνα αργότερα θα ακολουθήσει δεύτερη αναμέτρηση με το νέο εκλογικό σύστημα.

 


Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης