Μαριναρισμένο με εκλεκτά μπαχαρικά και μυρωδικά! Το Κοντοσούβλι υπάρχει από την εποχή του Ομήρου και περιγράφεται στο Ι της ΙΛΙΑΔΑΣ,,, Κομμάτια κρέατος περασμένα σε κλωνάρι να τα ψήνει ο Αχιλλέας σε θράκα από ξύλα…
Κοντοσούβλι από τον παππού Τάσο
Yλικά
1500 g Χοιρινό λαιμό
28 g αλάτι
1 κ.γ. μαύρο πιπέρι
3 κ.γ. ρίγανη
2,5 κ.γ. πάπρικα
2 κ.γ. θρούμπι
2 κ.γ. ματζουράνα
2 κ.γ. κόλιανδρο
1 κ.γ. πιπέρι καγιέν
1 κ.σ. μουστάρδα
2 πολτοποιημένα κρεμμύδια
5 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες με 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Βίντεο