“Η σημερινή εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» αποτέλεσε το πιο δυναμικό μήνυμα ενότητας της Νέας Δημοκρατίας, 47 χρόνια μετά την ίδρυσή της από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή”, αναφέρει στο twitter ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ποστάροντας φωτογραφίες από την εκδήλωση.
Δείτε τις αναρτήσεις του:
Η σημερινή εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» αποτέλεσε το πιο δυναμικό μήνυμα ενότητας της Νέας Δημοκρατίας, 47 χρόνια μετά την ίδρυσή της από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
1/4 pic.twitter.com/0Q73CCukyX— Κώστας Καραμανλής (@karamanlis_k) October 13, 2021
Με ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, χαιρετισμό του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τιμήσαμε τη μνήμη του ιδρυτή της παράταξης μας… pic.twitter.com/G84Na7VHwo
— Κώστας Καραμανλής (@karamanlis_k) October 13, 2021
του ανθρώπου που οραματίστηκε την ένταξη μας στην μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια και που κατάφερε να την κάνει πράξη.
Η Νέα Δημοκρατία σήμερα εξακολουθεί να διέπεται από τις ίδιες αρχές και αξίες, όπως αυτές περιγράφονται και στην Ιδρυτική της Διακήρυξη.
3/4 pic.twitter.com/Zdrdn4nxYQ— Κώστας Καραμανλής (@karamanlis_k) October 13, 2021
Εξακολουθεί να εμπνέει, να ενώνει και να αποτελεί τον σταθερότερο πυλώνα του Κοινοβουλευτισμού και διαχρονικότερο εγγυητή της Δημοκρατίας μας.#KostasKaramanlis #IKK #Νεα_Δημοκρατια #ΝΔ
4/4 pic.twitter.com/ZfCJdJ1o7S— Κώστας Καραμανλής (@karamanlis_k) October 13, 2021