-->
24.06.2024

Κρήτη: Τυφλός άρπαξε 500 ευρώ από τσέπη ηλικιωμένου

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο στη διάρκεια της εκδήλωσης στο πλαίσιο του φεστιβάλ γαστρονομίας στο λιμάνι του Ηράκλειου, όπου είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες Ηρακλειώτες για να την παρακολουθήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας μεσήλικας, με αναπηρία σε ποσοστό 95% λόγω τυφλότητας -κατά τα λεγόμενά του-, διέκρινε τη γεμάτη από ευρώ τσέπη, ενός ηλικιωμένου που βρισκόταν μαζί του στον ίδιο χώρο.

Πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο και ενημέρωσαν το Creta24, είδαν μπροστά στα μάτια τους τον μεσήλικα με το έντονο πρόβλημα όρασης να βάζει χέρι στην τσέπη του 74χρονου ηλικιωμένου. Για κακή τύχη όμως του πρώτου στο χώρο βρίσκονταν και αρκετοί λιμενικοί στο πλαίσιο των μέτρων για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι οποίοι κι εκείνοι είδαν τον… μακρυχέρη μεσήλικα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος δεν το αντιλήφθηκε, όταν όμως ενημερώθηκε μετά τη σύλληψη του δράστη , δεν ήθελε – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης να υποβάλει μήνυση. Στελέχη του ΚΛΗ σχημάτισαν σε βάρος του δράστη δικογραφία.

Αναφορικά με το ποσό που άρπαξε μέσα από την τσέπη του ηλικιωμένου, ο πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν περίπου 500 ευρώ, το οποίο βρέθηκε από τα στελέχη του Λ.Σ και δόθηκαν στον κάτοχό τους.Διαβάστε επίσης