-->
14.08.2022

Κυπαρισσία: Έτοιμος να παραδοθεί ο πρώην σύντροφος της Μόνικα που βρέθηκε τσιμεντωμένη

Την πρόθεση του να παραδοθεί στις ολλανδικές Αρχές την Παρασκευή εξέφρασε μέσω του δικηγόρου του, ο Ρουμάνος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 42χρονης συντρόφου του Μόνικα, που βρέθηκε σε τσιμεντένιο τάφο στην αυλή του σπιτιού του στην Κυπαρισσία. Σε βάρος του έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα.

Μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του Βασίλειου Νουλέζα, ο 39χρονος δήλωσε: «Δεν κρύβομαι. Έφυγα στην Ρουμανία λόγω της σοβαρής ασθενείας της μητέρας μου. Θα παραδοθώ την Παρασκευή αυτήν στις Ολλανδικές Αρχές ώστε να εκδοθώ άμεσα στην Ελλάδα. Να απολογηθώ για την κατηγορία που άδικα μου αποδίδεται. Να απαντήσω για όλα στην Δικαιοσύνη. Να αποδείξω την αθωότητα μου. Ότι δεν είμαι ο δράστης του φριχτού εγκλήματος αυτού. Δεν θα έφτανα ποτέ στο σημείο να σκοτώσω. Για την εξαφάνιση και θάνατο της πρώην συντρόφου μου έμαθα από τη δημοσιογράφο κυρία Αγγελική Νικολούλη. Δεν μπορώ ακόμη να το συνειδητοποιήσω. Λυπήθηκα πολύ είμαι συγκλονισμένος για το συμβάν».

Όπως δήλωσε ο κ. Νουλέζας στο Star, ο 39χρονος του εξομολογήθηκε ότι «υπήρχε ένταση, ακόμα και πράξη ενδοοικογενειακής βίας, αλλά δεν θα έφτανε ποτέ στο σημείο να σκοτώσει έναν άνθρωπο και πολύ περισσότερο τη γυναίκα με την οποία ζούσε».


Διαβάστε επίσης