-->
12.05.2021

Κυψέλη – κορωνοπάρτι: Εικόνες ντροπής μετά τον συνωστισμό στην πλατεία

Κορωνοπάρτι στήθηκε στην Κυψέλη και πιο συγκεκριμένα, στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, με εκατοντάδες άτομα να έχουν συγκεντρωθεί, να χορεύουν και να πίνουν ποτό.

Κυψέλη πάρτι: Χιλιάδες άτομα πήγαν για ποτό στην πλατεία

Πρόκειται για απίστευτες εικόνες συνωστισμού το βράδυ της Παρασκευής, όπως έχουμε δει ξανά στο παρελθόν όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις όπως είναι η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη, αψηφώντας τα μέτρα προστασίας.

«Πλατεία Αγίου Γεωργίου Κυψέλη. Όταν οι λοιμωξιολόγοι συνεδριάζουν για το αν θα ανοίξουν τις μετακινήσεις το Πάσχα και τα πολυκαταστήματα με click away. Μας κοροϊδεύουν όλους κανονικά. Δεν βλέπουν τι γίνεται; Να τα ανοίξουν αύριο όλα! Χάνονται λεφτά και οι ψυχολογικές μας πιάνουν… πάτο», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Νεκτάριος Σκαμνάκης.

Ο συνωστισμός ήταν μεγάλος και δεν τηρήθηκε καμία απόσταση. Άλλωστε, οι περισσότεροι δεν φορούν μάσκες προστασίας από τον κορωνοϊό. Πολλοί ήταν εκείνοι που όταν είδαν τις εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν πίστευαν αυτό που συνέβαινε.

Κυψέλη πάρτι: Εικόνες ντροπής μετά τον συνωστισμό

Εικόνες ντροπής όμως, αντίκρισαν το πρωί του Σαββάτου πολίτες και υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη μετά το ολονύχτιο κορωνοπάρτι με DJ και πάνω από 2.000 άτομα, όπως καταγγέλλουν πολλοί.

Άνθρωπος του δήμου Αθηναίων περιέγραψε στον ΣΚΑΙ πως υπήρχαν πολλά σκουπίδια, κουτάκια μπίρας, σπασμένα μπουκάλια και εκατοντάδες άτομα να πίνουν ακόμα το πρωί. Οι υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων ξεκίνησαν άμεσα τις εργασίες καθαρισμού της περιοχής. Μάλιστα κάτοικοι καταγγέλλουν και… φράγματα με αυτοκίνητα σε οδούς γύρω από την πλατεία για να γίνει ανεμπόδιστα το πάρτι!

Υπενθυμίζεται πως ανάλογο σκηνικό είχε στηθεί και στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι λίγες μέρες νωρίτερα, με αποτέλεσμα από το βράδυ της Παρασκευής να περιφρουρείται από αστυνομικούς. Οι κάτοικοι της Κυψέλης ζητούν να ληφθεί ανάλογο μέτρο και για την Κυψέλη.Διαβάστε επίσης