Search
Close this search box.
Search

«Λάθος των γιατρών» είπε στην απολογία της η Πισπιρίγκου – Πλήρης διάψευση από το Παίδων

Πριν 4 έτη

Πέντε ώρες διήρκεσε η απολογία της  Ρούλας Πισπιρίγκου ενώπιον της ανακρίτριας.

Η κατηγορούμενη κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα, στο οποίο προβάλλει τον ισχυρισμό ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε στο παιδί από ιατρικό λάθος, κάτι που διαψεύστηκε ήδη από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

H υπερασπιστική γραμμή 

Όπως είχε γίνει γνωστό, οι δικηγόροι της την επισκέφθηκαν στη ΓΑΔΑ, μία ημέρα πριν οδηγηθεί στην ανακρίτρια, ώστε να συζητήσουν την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να επιμένει για τον ανιχνευτή ψεύδους στον οποίο θέλει να υποβληθεί προκειμένου να δείξει πως ό,τι υποστηρίζει, είναι αλήθεια.

Σχετικά με την υπερασπιστική της γραμμή, η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει πως οι γιατροί έδωσαν κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα καθώς κανείς μπορεί να την προμηθευτεί από φαρμακείο νοσοκομείου, άρα πρόκειται για «ιατρικό λάθος η κεταμίνη στην Τζωρτζίνα».

Τι απαντά ο Διοικητής του Παίδων για την κεταμίνη

Στην παραπάνω θέση, απάντησε ο Εμμανουήλ Παπασάββας, διοικητής του νοσοκομείου Παίδων, σε δηλώσεις του, αναφέροντας ότι ουδέποτε οι γιατροί χορήγησαν κεταμίνη στη μικρή Τζωρτζίνα, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, στο οποίο νοσηλεύτηκε η άτυχη 9χρονη κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ότι η συγκεκριμένη ουσία, η οποία εξετάζεται αν οδηγήσε στον θάνατο της Τζωρτζίνας, δεν χορηγήθηκε ούτε αυτούσια ούτε συστατικό της

Στο μεταξύ, ήδη από το βράδυ της Κυριακής, νοσοκομειακές πηγές ανέφεραν στον ΑΝΤ1 πως δεν έχει χορηγηθεί, από γιατρούς, κεταμίνη στην Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια της ανάνηψης.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.