-->
14.04.2024

Λευκάδα – Τραγωδία στο Κάθισμα: Τα τεράστια κύματα «κατάπιαν» 50χρονο τουρίστα

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Σέρβου τουρίστα, που έσωσε τη σύζυγο του 50χρονου που πνίγηκε χθες το απόγευμα στο Κάθισμα της Λευκάδας με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι προσπαθούσε να βγάλει σέλφι στα κύματα.

Ο Σέρβος τουρίστας βρισκόταν στην παραλία με την οικογένειά του, όταν είδε το ζευγάρι να βγάζει σέλφι και τη γυναίκα να παρασύρεται από τα κύματα.

«Αμέσως έτρεξα, παρά το ότι η γυναίκα και η κόρη μου ούρλιαζαν και προσπάθησα να την πιάσω. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και οι δύο κάτω από το νερό και νομίζω ότι το κύμα μας πέταξε στην ακτή. Στη συνέχεια, κάποιοι την πήραν από τα χέρια μου και την έσυραν σε ασφαλή περιοχή. Τότε αντιληφθήκαμε τον σύζυγό της γιατί η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει» δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Σέρβος τουρίστας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από όσα έγιναν.

Ο 50χρονος Ρουμάνος, με τη σύζυγό του, βρίσκονταν στο Κάθισμα. Σύμφωνα με το ilefkada.gr, στην παραλία υπήρχε έντονος κυματισμός. Όπως και άλλοι που βρίσκονταν στην παραλία εκείνη την ώρα, δεν προσπάθησαν να κολυμπήσουν. Όμως κάθισαν στην άκρη της άμμου, προσπαθώντας να βγάλουν σέλφι στα κύματα, που τους παρέσυραν, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Οι ναυαγοσώστες ήταν αυτοί που τελικά έβγαλαν τη σορό του από τη θάλασσα.Διαβάστε επίσης