-->
24.10.2021

Γιάννης Λοβέρδος: Διαφωνώ με την “συγγνώμη” Άδωνι στον Καρανίκα

Απειλές για διπλό “αντάρτικο” διατυπώνει ο βουλευτής της Ν.Δ Γιάννης Λοβέρδος, με σαφείς, μάλιστα, αιχμές κατά του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την “συγγνώμη” του προς τον Νίκο Καρανίκα και την προώθηση του νομοσχεδίου για την φαρμακευτική κάνναβη.

Μιλώντας στον Realfm και τους Σεραφείμ Κοτρώτσο και Πάνο Αμυρά, ο βουλευτής της Ν.Δ είπε “δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ο κ. Γεωργιάδης αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τον Καρανίκα, προσωπικά δεν πρόκειται να κάνω κάτι τέτοιο. Ο Καρανίκας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοί που πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για όσα έκαναν”.

Ο Γιάννης Λοβέρδος -ως τηλεοπτικός σχολιαστής τότε- είχε πρωταγωνιστήσει στις επιθέσεις κατά Καρανίκα για το νομοσχέδιο σχετικά με την φαρμακευτική κάνναβη που είχε φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ επί διακυβέρνησής του, κάνοντας λόγο για “κυβέρνηση της μαστούρας” και για νομιμοποίηση των ναρκωτικών.

Τώρα, βεβαίως, αναφέρει πως η κριτική του αφορούσε την “ψυχαγωγική κάνναβη” και όχι την φαρμακευτική, τα σχετικά βίντεο, όμως, τον διαψεύδουν.

Ο κ. Λοβέρδος είπε πως θα ψηφίσει κατά συνείδηση και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην υποστηρίξει το νομοσχέδιο Γεωργιάδη.

Όσο αφορά τα μνημόνια συνεργασίας με την Βόρεια Μακεδονία, απάντησε με νόημα “αφήστε να δούμε πότε θα έρθουν στη Βουλή” -επιβεβαιώνοντας τις πιέσεις που ασκούνται για καθυστέρηση λόγω των εσωκομματικών αντιδράσεων- και τόνισε πως και σχετικά με αυτά θα σκεφτεί και θα ψηφίσει κατά συνείδηση.

Διαβάστε επίσης