-->
06.06.2023

Μαγκιές… ζεϊμπέκικου από Γκλέτσο: Άμα γιαουρτώσω τον Μητσοτάκη!

Με αφορμή περιοδεία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λαμία, ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Λάμπου αναφέρθηκε σε εκείνους που θα δώσουν το «παρών» στην ομιλία του πρωθυπουργού στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

«Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία… Για να δούμε ποιοι θα είναι στο θέατρο; Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε! Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετά το έγκλημα των Τεμπών! Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά, υπάρχει το δημαρχείο κ.λπ.! Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία! Για να δούμε… Για να ξέρουμε ντε!» έγραψε ο κ. Λάμπου, περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!».

lampou

Την ανάρτηση σχολίασε ο Απόστολος Γκλέτσος, γράφοντας: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;».

Ο Απόστολος Γκλέτσος, αυτός ο… μεγάλος ηθοποιός, δήμαρχος, πολιτικός και ό,τι άλλο θέλετε είναι μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης τον Οκτώβριο.

Και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την «προκήρυξη» του Παύλου Πολάκη κατά δικαστών, τραπεζιτών, δημοσιογράφων και του επικεφαλής της Αρχής Δημοσίων Εσόδων απειλώντας και προγράφοντας τα 33 πρόσωπα χρησιμοποιώντας το… επιχείρημα ότι «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά» ενώ το Σάββατο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφερόμενος στη συγγνώμη του Παύλου Πολάκη, είπε:

«Και ο κόσμος αυτός δεν πείθεται ούτε με κραυγές ούτε με τοξικότητα, αλλά με επιχειρήματα και νηφάλιο πολιτικό λόγο.  Αυτό λοιπόν έχει αξία να συνεννοηθούμε. 
Μπορούμε όσοι δίνουμε τη μάχη στη πρώτη γραμμή από εδώ και στο εξής να εκπέμπουμε έναν ενιαίο, συγκροτημένο, νηφάλιο και εμπεριστατωμένο πολιτικό λόγο;
Το πιστεύουμε; 
Αν το πιστεύουμε, θα το μπορέσουμε.
Αυτό πρέπει σήμερα να συνεννοηθούμε όλοι και να δεσμευτούμε. 
Και αυτή η δέσμευση είναι που θα κρίνει και τις διαδικαστικές αποφάσεις μας».

Ας τα πει στον Γκλέτσο αυτά ο Τσίπρας!Διαβάστε επίσης