-->
22.01.2022

Μάρα Μεϊμαρίδη για Χρήστο Σαντικάι: Η δήλωσή μου δεν ήταν άστοχη, ήταν ανθρωπολογική

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Μάρα Μεϊμαρίδη μετά το τέλος του live του J2US. Όταν ήταν φυσικό, η ίδια ερωτήθηκε ξανά για τις ατάκες της για τον Χρήστο Σαντικάι, αλλά και τη συγγνώμη που ζήτησε μετά.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη, μάλιστα, απάντησε στην κάμερα του Happy Day για ποιο λόγο ζήτησε συγγνώμη, ενώ τόνισε πως η δήλωσή της δεν ήταν άστοχη.

«Ζήτησα συγγνώμη επειδή δεν ερμήνευσα επί τόπου τι εννοούσα. Τι να καλύψω; Η δήλωση δεν ήταν άστοχη, ήταν ανθρωπολογική. Συγγνώμη που δεν κατάφερα να εξηγήσω επί τόπου τι εννοούσα. Νομίζω ότι είπα ότι ο κύριος μου θύμισε ότι είναι από τη Νότιο Αμερική», είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Μάρα Μεϊμαρίδη για Χρήστο Σαντικάι: «Τελειώσαν αυτά με τον σαλιγκάρι, πως τον λένε»

H Μάρα Μεϊμαρίδη, όταν ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ του MEGA, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του live του J2US. Ειδικότερα, η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου υποστήριξε στον Θανάση Πασσά πως δεν έχει κάνει λάθος στο σχόλιο περί… ράτσας που σχολιάστηκε έντονα στις εκπομπές.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάρα Μεϊμαρίδη τόνισε πως «δεν την έχω δει καθόλου την Λάουρα Νάργες. Δεν το τράκαρα πουθενά αυτό το κορίτσι. Επειδή κρυώνω και είμαι κουκουλωμένη στο καρότσι μου, κάθομαι εκεί και δεν με βλέπει κανένας».

«Δεν έκανα κανένα λάθος! Με συγχωρείς… It’s all right! Τελειώσαν τώρα αυτά με τον σαλιγκάρι, πως τον λένε! Είπα ότι ανθρωπολογικά υπάρχουν πέντε ράτσες. Ανοίξτε και το google να το δείτε».

«Ποιος λέει ότι έχει καταργηθεί ο ορισμός ράτσα για τους ανθρώπους; Την επιστήμη μου την παρακολουθώ! Και επίσης, όλα αυτά τα δισεκατομμύρια άνθρωποι που κυκλοφορούν στον πλανήτη καταγόμαστε από ένα χωριουδάκι της Αφρικής από έξι γυναίκες» συμπλήρωσε η Μάρα Μεϊμαρίδη για να καταλήξει πως «είμαστε όλοι Αφρικανοί και όλοι αδέλφια».Διαβάστε επίσης