-->
22.09.2021

Μαρία Ιωαννίδου: «Αισθάνομαι ότι έχουμε πένθος για τον καλλιτέχνη και σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη»

Μετά τα χθεσινά της σχόλια για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, η Μαρία Ιωαννίδου αποκαλύπτει πως δέχτηκε απειλές για όσα είπε και θέλησε να μιλήσει εκ νέου επί του θέματος, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την θέση της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε αναφέρει στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» πως ο Φιλιππίδης είχε ναι μεν «διαστροφές», όμως είναι ένας εκπληκτικός ηθοποιός, που θα λείψει σίγουρα στο θέατρο. Μάλιστα, δεν δίστασε να τον συγκρίνει τόσο με τον Χέμινγουεϊ, όσο και με τον Μεγαλέξανδρο, λέγοντας πως «κι εκείνοι είχαν διαστροφές, αλλά ήταν σπουδαίες προσωπικότητες».

Αυτή την φορά, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε ξανά στην εκπομπή του Open και ανέφερε: «Δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα, που μου έλεγαν: Γιατί τα λες όλα αυτά; Γιατί τον στηρίζεις; Τίποτα δεν στηρίζω. Εγώ αισθάνομαι ότι έχουμε πένθος. Πενθούμε τον καλλιτέχνη και σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη. Τελείωσε. Τιμωρήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης».
«Αυτοί, που με πήραν τηλέφωνο ήταν συνάδελφοι και μου έλεγαν «πρέπει να τον θάψουμε». Μα, θαμμένος είναι. Εγώ δεν παύω να σκέφτομαι τον γιο του. Αυτό το παιδί πώς θα προχωρήσει; Πώς θα επιβιώσει με αυτό το όνομα;», συνέχισε η ηθοποιός.

Τέλος, μίλησε για την δική της εμπειρία με τον ηθοποιό: «Με είχε φλερτάρει, αλλά όχι με επιθετικό τρόπο. Δεν με πέταξε στο κρεβάτι να με βιάσει, δεν με βίασε καν. Αλλά κι εγώ έχω τον τρόπο μου. Μεγάλα και πολύ δυνατά ονόματα μου έχουν επιτεθεί σεξουαλικά, όμως δεν τους πέρασε».Διαβάστε επίσης