Search
Close this search box.
Search

Μαρία Σάκκαρη για τον πανηγυρισμό της αντιπάλου της: «Θα φωνάξω τον supervisor»

Πριν 3 έτη

Τεντωμένα ήταν τα νεύρα στον δεύτερο αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη στο Australian Open με την ελληνίδα τενίστρια να προκρίνεται τελικά στον τρίτο γύρο μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Ρωσίδας Νταιάνα Σνάιντερ.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο πανηγυρισμός της 18χρονης Ρωσίδας μετά από έναν κρίσιμο πόντο προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Μαρίας Σάκκαρη η οποία απευθύνθηκε στον διαιτητή της αναμέτρησης.

«Αν πανηγυρίσει άλλη μια φορά στη μούρη μου, θα φωνάξω τον supervisor» ακούγεται να λέει η εμφανώς εκνευρισμένη Σάκκαρη στον διαιτητή.

Δείτε το βίντεο με την «έκρηξη» της Μαρίας Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στη συμπεριφορά της αντιπάλου της και στις δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα επισημαίνοντας ότι μετά την παρατήρησή της η Σνάιντερ σταμάτησε να πανηγυρίζει με αυτόν τον τρόπο.

«Ο τρόπος που κάποιοι παίκτες πανηγυρίζουν δεν είναι ο κατάλληλος. Δεν μου άρεσε. Δεν το ξαναέκανε, όμως, και αυτό ήταν ωραίο από την πλευρά της» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σάκκαρη.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.