-->
13.04.2024

Μαρτίνς: «Εμείς θα περάσουμε»

Ο Ολυμπιακός αν και έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Μπέργκαμο, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα του θα προκριθεί την επόμενη Πέμπτη.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το πώς είδε το ματς: Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι και πολύ έντονο. Ήταν καλά παιγμένο από εμάς. Χάσαμε βέβαια, αλλά όλα είναι ανοιχτά και μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Μπροστά στον κόσμο μας νομίζω ότι μπορούμε να προκριθούμε. Θα κάνουμε ένα παιχνίδι με σεβασμό στον Ολυμπιακό και νομίζω ότι μπροστά στον κόσμο μας θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Το είπα και στους παίκτες μου στα αποδυτήρια ότι την επόμενη Πέμπτη θα προκριθούμε.

Για τις επιλογές της ενδεκάδας: Η Αταλάντα είναι μία απαιτητική και γρήγορη ομάδα, αλλά έχει και αυτή τα κενά της. Βάζοντας τον Χένρι και τον Μασούρα αυτά προσπαθήσαμε ένα τα εκμεταλλευτούμε. Το κάναμε πολλές φορές και πολλές φορές μας έλειψε σε κάποιες περιπτώσεις η τελική πάσα. Ο Αγκιμπού είναι ένας γρήγορος και κινητικός παίκτης και μας χρειαζόταν σε εκείνο το σημείο για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τα κενά της Αταλάντα. Ο Ολυμπιακός αξίζει περισσότερο σεβασμό. Είδαμε ότι δόθηκε ένα φάουλ στον Τικίνιο που δεν ήταν και άλλο ένα φάουλ ενώ βγαίναμε στην κόντρα. Ο Ολυμπιακός αξίζει περισσότερο σεβασμό και αυτό περιμένουμε την επόμενη Πέμπτη απ’ όλους.

Για το ότι δέχτηκε δύο γκολ από στημένες φάσεις: Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και τιμωρηθήκαμε δεχόμενοι γκολ από στημένες φάσεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τιμωρείσαι όταν δεν είσαι αποτελεσματικός όταν πρέπει.

Για το αν θα αλλάξει τον τρόπο που αμύνεται στα κόρνερ: Στις στημένες μπαλιές όποιο σύστημα κι αν διαλέξεις έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ.Διαβάστε επίσης