-->
24.04.2024

Μαρτίνς: «Να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση»

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τον αυριανό πρώτο αγώνα του με τη Μακάμπι στη Χάιφα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League. Η ομάδα του Πειραιά, όπως δήλωσε σήμερα ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου για την αυριανή αναμέτρηση, θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση:

«Είδα τον τελευταίο αγώνα της Μακάμπι Χάιφα και διαπίστωσα πως είναι μια καλή ομάδα. Μπήκε πολύ δυνατά και σκόραρε πολύ γρήγορα. Είναι μια ομάδα με επιμονή, έχει ποιότητα και θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Είναι σαν δυο τελικοί για εμάς. Είναι και τα δυο ματς πολύ σημαντικά για εμάς γιατί έχουμε να δώσουμε πολλούς τελικούς για να πετύχουμε τον στόχο μας. Επίσης ξέρουμε πως η Μακάμπι είναι μια ομάδα που θα προσπαθήσει να μας πιέσει και να επιβάλλει το δικό της παιχνίδι. Είναι μια ομάδα οργανωμένη και πολύ καλά δομημένη στην άμυνα της, ενώ είναι πολύ σημαντικό επίσης ότι διαθέτει μια πολύ δυνατή έδρα που σίγουρα θα μας δυσκολέψει».

Για την εικόνα που περιμένει να έχει ο αγώνας: «Αύριο είναι πολύ σημαντική μέρα για εμάς και πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση. Οπότε δεν έχει σημασία ότι δεν χάσαμε πέρσι, αφού αποκλειστήκαμε στα πέναλτι. Η βάση για την επιτυχία είναι η καλή οργάνωση και η πειθαρχία. Φυσικά δεν πρέπει να δεχτούμε περισσότερα γκολ από όσα βάλουμε. Είναι καλό να μη δεχτείς γκολ, όμως είναι σημαντικό και να σκοράρεις. Ο Ολυμπιακός αποδεδειγμένα έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτού του είδους τα παιχνίδια και για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να είμαστε και καλά οργανωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση».Διαβάστε επίσης