-->
18.05.2024

Ματθίλδη Μαγγίρα: Από μικρή με έλεγαν τρελή στη γειτονιά, αλλά είμαι εξοικειωμένη

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε συνέντευξη η Ματθίλδη Μαγγίρα. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η ηθοποιός ανέφερε ότι τα ΜΜΕ έχουν πει για εκείνη ότι είναι λίγο «κου κου».

Μιλώντας για την αδελφή της, Μπέττυ, η Ματθίλδη Μαγγίρα είπε: «Όταν γεννήθηκε η Μπέττυ, ήμουν 5 ετών και η μαμά μου είχε ζητήσει να την προσέχω. Ακόμα την νοιάζομαι. Της μιλούσα και την είχα προετοιμάσει για τα πάντα». «Πάει ένας ψηλός στο καρναβάλι, της κάνει μία ροπαλιά, του δίνει ένα χαστούκι και της ρίχνει σπρέι στα μάτια. Για να την υποστηρίξω, έπιασα τον άλλον από τον λαιμό. Πέρασαν από τη ζωή μου πολύ ωραίοι άνδρες, αλλά η Μπέττυ είχε καλύτερους. Την βλέπω που χαίρεται με την εκπομπή της και χαίρομαι και εγώ. Θα ξαναέκανα κάτι τηλεοπτικό μαζί της», πρόσθεσε.

Σχετικά με τα ΜΜΕ ανέφερε: «Έχουν πει για έμενα τα ΜΜΕ ότι είμαι λίγο κου κου. Από μικρή με έλεγαν τρελή στη γειτονιά, αλλά είμαι εξοικειωμένη. Μιλούσα για την ηλιαθέαση και με κορόιδευαν, λέγοντας ότι «τρώω ήλιο». Με την επισιτιστική κρίση θα τα βγάλω σίγουρα πέρα, γιατί τρέφομαι με ήλιο».

Τέλος, εξήγησε ότι: «Το σεξ δεν είχε ποτέ πρωταρχικό ρόλο για εμένα. Αν έβαζα σε σειρά τις ανάγκες μου θα ήταν ύπνος, φαγητό και σεξ. Στις σχέσεις μου πλέον ξέρω πολύ καλά τι θέλω, αλλά περνάω υπέροχα με τον εαυτό μου. Ο άνδρας που θα είναι δίπλα μου θέλω να έχει χιούμορ και να είναι survivor, αλλά όχι να είμαι πιο άνδρας από εκείνον. Θέλω να ερωτευτώ το μυαλό του, τον τρόπο του. Δεν θα πήγαινα με κάποιον άνδρα αν δεν ένιωθα έλξη, απλά και μόνο από ανάγκη. Έχω απιστήσει, αλλά κατάλαβα ότι ήταν λάθος».
Διαβάστε επίσης