-->
29.11.2022

Μαξίμου: Προβληματισμός για τις δημοσκοπήσεις και διορθωτικές κινήσεις

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σάς ενημερώνουμε εγκύρως ότι τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων έχουν προκαλέσει προβληματισμό στο Μαξίμου.

Μπορεί η πτώση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας να μην είναι μεγάλη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να διατηρεί την πολιτική κυριαρχία, αλλά τα ποιοτικά στοιχεία προϊδεάζουν για περαιτέρω συρρίκνωση της δύναμης του κυβερνώντος κόμματος.

Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσονται και οι πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού για διορθωτικές κινήσεις σε ζητήματα που αφορούν στην κοινωνία.

Είναι δεδομένο ότι ο πρωθυπουργός θα δώσει εντολή για άμεση νομοθετική πρωτοβουλία που θα αντιμετωπίζει το πρόβλημα με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσει τον Αλέξη Τσίπρα να σπεκουλάρει με τους πλειστηριασμούς παριστάνοντας τον προστάτη των αδυνάτων ενώ είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που άνοιξε διάπλατα τις πόρτες στις εισπρακτικές για τις κατασχέσεις.

Με δεδομένο ότι το ζήτημα αυτό μαζί με την ακρίβεια θα κυριαρχήσουν σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, η κυβέρνηση πρόκειται να φέρει σύντομα στη Βουλή νέο τόμο που θα προστατεύει τους συνεπείς δανειολήπτες.

Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης