-->
11.12.2023

Με τον σκύλο του πήγε ο Κασσελάκης στο «Κόκκινο» – Δείτε φωτογραφίες

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έκανε πρεμιέρα στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» σήμερα το μεσημέρι.

Η «Ώρα του Προέδρου» είναι μέσα στην εκπομπή της Ευγενίας Λουπάκη, «Allegro Μα Με Τρόπο», στους 105,5 Στο Κόκκινο. Ο Στέφανος Κασσελάκης, σε μια ανοιχτή συζήτηση για όσα απασχολούν τους πολίτες θα απαντά στα ερωτήματα που θα στέλνουν οι ακροατές του σταθμού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σημειωτέον ότι ο κ. Κασσελάκης είχε προαναγγείλει την «Ώρα του Προέδρου» σε παρέμβαση του στο ραδιοφωνικό σταθμό προ ημερών ως όχημα για την αδιαμεσολάβητη επαφή του με την κομματική βάση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στον ραδιοφωνικό σταθμό με το σκυλί του, Φάρλι ενώ συνομίλησε με τους εργαζομένους που ήταν στον σταθμό εκείνη της στιγμή.

Δείτε εικόνες:

kasselakis-kokkino-s__1_

kasselakis-kokkino-s__2__2

kasselakis-sto-kokkino-p__2_

kasselakis-sto-kokkino-p__3_

kasselakis-sto-kokkino-p__4_

kasselakis-sto-kokkino-p__5_

kasselakis-sto-kokkino-p__6_

kasselakis-sto-kokkino-p__1_

Όσον αφορά στις έριδες που ανατπύσσονται το κόμμα, ο ίδιος σχολίασε ότι αν δεν σεβόταν το κόμμα δεν θα σεβόταν τον Αλέξη Τσίπρα, που τον τίμησε με τη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ακριβώς επειδή σέβεται το κόμμα, είπε, έτεινε χείρα φιλίας από την πρώτη ημέρα σε όλους.Διαβάστε επίσης