-->
26.09.2023

Μέχρι και ο γιος του τρομοκράτη Κουφοντίνα τα… χώνει στον ΣΥΡΙΖΑ

Δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τις κινήσεις που έχουν γίνει μετά την ήττα στις εκλογές του Μαΐου ασκεί ο Έκτορας Κουφοντίνας σε ανάρτησή του στο Facebook.

Πρώτο πεδίο κριτικής προς τον ΣΥΡΙΖΑ από τον Έκτορα Κουφοντίνα αποτέλεσαν τα ονόματα που αποτελούν την «εκλογική επιτροπή» της Κουμουνδούρου, με τον γιο του τρομοκράτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα να σχολιάζει δηκτικά «το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι πάνε για 10%».

Δεύτερο πεδίο κριτικής αποτέλεσε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Νίκαια πριν από δύο ημέρες όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε, μεταξύ άλλων, «πιστέψατε ποτέ στα αλήθεια ότι θα εγκαταλείψω τη μάχη;» με τον Έκτορα Κουφοντίνα να την χαρακτηρίζει «έκθεση δημοτικού».

Το τρίτο σχόλιο του Έκτορα Κουφοντίνα ήταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει τον αποπροσονατολισμένο ναυαγό που πνίγεται «με αποτέλεσμα να ξεκινάει να κολυμπά προς τον βυθό».

Η ανάρτηση του Έκτορα Κουφοντίνα για τον ΣΥΡΙΖΑ

post-2
«Μόλις διάβασα τα ονόματα της «εκλογικής επιτροπής» του ΣΥΡΙΖΑ το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι πάνε για 10% Ακούγοντας αυτή την έκθεση δημοτικού που δώσανε στον Τσίπρα για να την διαβάσει σαν «ομιλία» στη Νίκαια νομίζω κατάλαβα και ποιος από αυτούς την έγραψε… Μου φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν το ναυαγό ο οποίος πνίγεται, και έτσι όπως είναι κάτω από το νερό αποπροσανατολίζεται με αποτέλεσμα να ξεκινάει να κολυμπά προς τον βυθό» γράφει χαρακτηριστικά.

Και δεύτερο «χτύπημα»

Ο γιος του καταδικασμένου για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα, έκανε και δεύτερη ανάρτηση ενόψει των εκλογών του Ιουνίου όπου επαναλαμβάνει την εκτίμησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείεται να συγκεντρώσει ποσοστό έως και 10%.  Κατά την εκτίμησή του τα ποσοστά στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα είναι: ΝΔ 38%, ΣΥΡΙΖΑ 10 – 24%, ΠΑΣΟΚ 15%, ΚΚΕ 5%, ΕΛ 5%, Πλεύση Ελευθερίας 3%, Νίκη 3%, ΜέΡΑ25 2,8%.

Δείτε τη δεύτερη ανάρτηση του Έκτορα Κουφοντίνα

post-1


Διαβάστε επίσης