-->
28.03.2023

Μέλη της Θύρας 7 στον Ρέντη για να τα «ψάλουν» σε Μαρτίνς και παίκτες: «Γυρίστε το, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί»

Ξεκάθαρο μήνυμα από την «καρδιά» των οπαδών του Ολυμπιακού προς τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του. Μήνυμα «αφύπνισης» αλλά και νταμπλ. Αντιπροσωπεία της Θύρας 7 βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη για να συνομιλήσει με τον Πορτογάλο προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. «Γυρίστε το για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο φινάλε» η προτροπή τους…

Η τελευταία επίσημη νίκη; Στις 13 Μαρτίου κόντρα στον Άρη. Στην αφετηρία των playoffs. Από τότε; Μια σειρά από μέτριες εμφανίσεις αλλά και αποτελεσμάτων που δεν ταιριάζουν στις δυνατότητες των Ερυθρολεύκων, με αποκορύφωμα τη χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Είναι προφανές ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Ειδικά τώρα που απλώνεται μπροστά η πρόκληση του double. Οι διαδοχικοί ημιτελικοί με τον ΠΑΟΚ που θα δείξουν και θα αποδείξουν αν οι Πειραιώτες θα μπουν στο Μάη με το δικαίωμα να κατακτήσουν και τους δύο εγχώριους τίτλους.

«Είμαστε δυσαρεστημένοι με αυτό που βλέπουμε και ήρθαμε για να ξεκαθαρίσουμε την στάση μας. Εμείς σαν Θύρα 7 και εκφράζουμε όλο τον κόσμο, θέλουμε από σας φωτιά στα μάτια και να παίζετε σαν παίκτες αυτής της ομάδας. Εδώ είναι Ολυμπιακός» ήταν τα λόγια των εκπροσώπων της Θύρας 7 στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του. «Δεν μπορεί να μη νικάτε ομαδούλες που έχουν το 1/4 του μπάτζετ μας. Και ακόμα και όταν δεν νικάτε θα ματώνετε αυτή τη φανέλα που εμάς είναι η ζωή μας και θα είναι πάντα» συμπλήρωσαν. Και πέρασαν στο δια ταύτα. Με μήνυμα λιτό και κατανοητό.

«Θέλουμε το Κύπελλο και νίκες από εδώ και εμπρός για να κλείσουμε τη χρονιά αγαπημένοι, όλοι μαζί σαν οικογένεια. Δεν μπορεί εμείς και κάποιοι στην ομάδα να μην κοιμούνται και κάποιοι άλλοι να είναι χαλαροί. Δεν το δεχόμαστε πια αυτό και το ξεκαθαρίζουμε. Θα γυαλίζει το μάτι σας από εδώ και εμπρός και θα τα δίνετε όλα. Πάντα σας στηρίζαμε, τώρα πρέπει να δείξετε ότι είχαμε δίκιο. Κάντε χαρούμενους εμάς και τους φιλάθλους μας ξεκινώντας από την Πέμπτη».

Διαβάστε επίσης