Search
Close this search box.
Search

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Δεν θα παίξουμε στα ζάρια τα σημαντικά που πετύχαμε, όπως θέλουν οι αντίπαλοί μας στις ευρωεκλογές

Πριν 1 μήνα

Μήνυμα στους πολίτες να στείλουν στην Ευρωβουλή, βουλευτές που θα φορούν την φανέλα της Ελλάδας έστειλε από τη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι μόνο η Ν.Δ έχει ευρωπαική ατζέντα και τόνισε με έμφαση ότι η χώρα δεν έχει ανάγκη τους ευρωβουλευτές εκείνους που για κομματικό όφελος ζητούσαν να κοπούν κονδύλια που προορίζονταν για την Ελλάδα.

Κατηγόρησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης για μηδενισμό και πρόσθεσε ότι όλα τα σημαντικά που πέτυχε η ΝΔ τα τελευταία πέντε χρόνια δεν πρέπει να παιχτούν στα ζάρια την ερχόμενη Κυριακή. «Όσα πετύχαμε είναι πολλά και σημαντικά για να παιχτούν στα ζάρια όπως θέλουν οι αντίπαλοί μας στις ευρωεκλογές» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Αποδείξαμε για άλλη μία φορά ότι είμαστε κόμμα παντός καιρού…» είπε αρχικά για την μαζική προσέλευση του κόσμου παρά την έντονη ζέστη.

«Η Θεσσαλονίκη διαθέτει μια μεγάλη θέση στη καρδιά μου και την Κυριακή θα κάνει το ίδιο και στην Ευρώπη. Είναι μια αναμέτρηση που αφορά στοιχήματα όλης της ηπείρου, αλλά και τη δική μας καθημερινότητα» πρόσθεσε κατά την ομιλία του.

«Πετύχαμε να καθιερωθεί ο Εβρος ως το σύνορο της Ευρώπης. Αντισταθήκαμε στον covid, βάλαμε πλαφόν στις τιμές του αερίου. Ενας μακρύς κατάλογος επιτρυγμάτων, με κυριότερο τα 36 δις από το Ταμείο Ανάκαμψης που φέραμε στην Ελλάδα. Πόροι που βοήθησαν σε σύγχζρονα σχολεία, αναβάθμιση νοσοκομείων, ένα κράτος που ψηφιοποιείται. Ολα αυτά δεν έτυχαν, πέτυχαν από τη ΝΔ. Περισσότερα κονδύλια για αγρότες, κρίσεις κατά των πολυεθνικών και μια κοινή αμυντική ομπρέλα στην Ευρώπη. Αυτή είναι η δική μας ευρωπαϊκή ατζέντα, με τεκμηριωμένες προτάσεις, την ώρα που κάποιοι άλλοι το μόνο που επιδεικνύουν είναι η δυσφήμιση της χώρας τους, ζητώντας διακοπή κεφαλαίου στην Ελλάδα. λυπάμαι .

Τέτοιους ευρωβουλευτές δεν θέλουμε στην Ευρώπη. Μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και όχι κομματάρχες. Να φορούν την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Είμαστε σε ευρωεκλογές και με θράσος λένε να πληγεί Νέας Δημοκρατία. Αποκλειστικός στόχος τους είναι να εκτροχιαστεί η χώρα από την Ευρωπαϊκή της πορεία. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι, δε ξεχνάμε ότι πριν το καλοκαίρι του 2019, αυτός ο τόπος έμενε αιχμάλωτος των φόρων, της ανεργίας και των μνηνομίων. Με ελάχιστες επενδύσεις, χωρίς ελπίδα.» είπε.

Εξέφρασε παράλληλα τη βεβαιότητά του ότι η Νέα Δημοκρατία θα πετύχει τη δημιουργία ενός ενιαίου ευρωπαϊκού ταμείου για την άμυνα. Όπως το κάναμε με το Ταμείο Ανάκαμψης θα το κάνουμε και με αυτό το ταμείο σημείωσε.

Ο πρωθυπουργός επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του και για το οικονομικό του πρόγραμμα. «Εκείνοι που κρύβουν το «Πόθεν Έσχες» τους υπόσχονται παροχές 45 δισ. ευρώ. Δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη με ψέματα και οδηγούν τη χώρα σε νέα επιτήρηση. «Δεν θα επιτρέψω να γυρίσει η χώρα στην εποχή των μνημονίων» τόνισε με έμφαση και κατηγόρησε τον κ. Κασσελάκη δεν τόλμησε να ζητήσει μια συγγνώμη για το«Αλ Καπόνε» που είπε από τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε φωτογραφίες

6243853
6243856
6243833
6243846
6243849
6243830

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.